Over Boezzt

Voor veel ondernemers is het een wens: een boek schrijven en publiceren dat je zichtbaarheid vergroot en je expertise onder de aandacht brengt.

Boezzt wil je helpen om die wens te realiseren!

We hebben onze kennis van schrijven, marketing en uitgeven in talloze artikelen verwerkt, die je in de BusinessboekBlog vindt. Ze bevatten allerlei tips en trics die je helpen bij de totstandkoming van je boek. Denk aan:

  • hoe maak je een goed boekconcept dat je kwaliteiten echt laat zien
  • schrijfadvies
  • zo vind je tijd om te schrijven
  • zoek een redacteur
  • hulp bij het vinden van een uitgever
  • inspiratie voor uitgeven in eigen beheer
  • boekpromotie
  • en meer…

Wie zijn Boezzt?

De ‘harde kern’ van Boezzt bestaat uit Marja Duin en Linda Krijns, met daar omheen een schil van experts op uiteenlopende gebieden, zoals digitaal publiceren, apps, vormgeving en redactie.

Over Marja Duin

Marja is sinds 1990 werkzaam in de uitgeverij, waarbij ze zich met name richtte op conceptontwikkeling, auteursbegeleiding en tekstredactie. Er zijn ondertussen al meer dan 1.500 publicaties verschenen waaraan ze haar bijdrage heeft geleverd. ‘Wil je je boek inzetten om je business te versterken? Dan is een goede structuur net zo belangrijk als een persoonlijke schrijfstijl.  Zo straalt je boek inhoudelijk en kwalitatief dezelfde professionaliteit uit als jijzelf.’

Meer over Marja ►►

Over Linda Krijns

Linda heeft bijna 25 jaar ervaring in marketing en communicatie en is gespecialiseerd in online marketing. ‘Wil je als ondernemer een boek uitgeven, dan kun je niet om de online mogelijkheden heen. Boekpromotie is onmisbaar om van je boek een succes te maken. Alleen als er synergie ontstaat tussen de marketing van je bedrijf en de marketing van je boek ontstaat een win-win situatie!’

Meer over Linda ►►

 

Heb jij dat boek in je hoofd? Schrijf het!

 

 

Boezzt
kvk nr: 54602661
Vestigingsadres (geen bezoekadres):
Esdoornstraat 43
1911BZ Uitgeest
E-mail: info@marjaduin.nl
© 2012-2019