Managementboek schrijven. Trainingen

Loop je rond met plannen om een managementboek te schrijven? Boezzt biedt je twee trainingen die je kunnen helpen je ambitie te realiseren en er een succes van te maken.

Blog je boek (incompany)

Blog je boek trainingBestaande blogs bundelen tot een boek is zelden een goed idee. Bestaande blogs zijn namelijk met een ander doel geschreven en vormen samen geen geheel. Ze verschillen onderling van kwaliteit en missen de spanningsboog die je nodig hebt om een lezer een boek lang geboeid te houden.

Toch kun je wel een boek bij elkaar bloggen, mits je start met een doordacht concept. Dan is bloggen een goede manier om geleidelijk en trefzeker tot een boek te komen.

Wij hebben een maatwerk training waarmee we jouw bedrijf kunnen leren hoe je met bloggen een boek schrijft. Ook met meerdere medewerkers.

Een uitgever vinden. Online training.

online training Uitgever vinden

Een uitgever vinden voor je boek is een bijzondere exercitie.

Al bij het begin van je zoektocht ontdek je dat er honderden uitgevers zijn. Sommigen zijn uitgevers van naam. Van anderen heb je nog nooit gehoord en weet je niet welke kwaliteit ze bieden. En van de meesten weet je niet exact wat voor soort boeken ze uitgeven en of jouw boek daartussen zou kunnen passen.

Maar zelfs al heb je een shortlist met potentiële uitgevers gemaakt, dan begint het echte werk pas, want hoe overtuig je een uitgever dat jouw boek er echt moet komen?

Deze online training leert je hoe je jezelf en je manuscript of boekvoorstel op de beste wijze presenteert. Voor fictie en non-fictie boeken.

© 2012-2019