Even voorstellen: Linda Krijns

Linda Krijns boekpromotieIk heb bijna 25 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties bij uiteenlopende bedrijven.

De laatste 10 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer en heb ik me gespecialiseerd in contentmarketing.

Bij Boezzt ondersteun ik ondernemers bij de promotie van hun boek en meestal ook van hun bedrijf. Die twee kun je in veel gevallen niet los van elkaar zien: het boek dient de marketing van het bedrijf en moet de expertise van de auteur bevestigen.

Als je boekpromotie slim aanpakt ontstaat een win-win situatie en dienen je inspanningen zowel de verkoop van je boek als de promotie van je bedrijf.

Contentmarketing

Ik ben een groot voorstander van contentmarketing: bied informatie, service en/of inspiratie waarmee je potentiële klanten waarde biedt op een moment dat ze er om verlegen zitten.

Daarmee word je:

  • zichtbaar en vindbaar
  • krijg je meer leads
  • krijg je meer klanten en ambassadeurs

Het schrijven en publiceren van een boek kun je als de ultieme vorm van contentmarketing beschouwen. Je deelt je kennis en stelt je expertise beschikbaar. Daardoor worden jij en je bedrijf veel zichtbaarder, stijg je in aanzien en zullen meer mensen contact zoeken.

Boekpromotie

Boekpromotie is een breed gebied. Er zijn veel instrumenten die je kunt inzetten, misschien wel teveel…

Ik help je graag om een effectieve strategie te formuleren en om precies die promotiemiddelen te kiezen die bij jouw situatie, jouw boek en jouw voorkeuren passen. Bijvoorbeeld met:

  • een gerichte en effectieve inzet van social media
  • optimalisatie van je website en verkooppagina van je boek
  • realiseren van (online) publiciteit
  • offline marketing

Wil je graag ondersteuning bij de promotie van je boek en je bedrijf? Dan kan ik een boekpromotie plan voor je opstellen waarmee je gericht en effectief aan de slag kunt. Uiteraard kan ik je ook allerlei promotiewerkzaamheden uit handen nemen. Zo schreef ik in 2016 voor uiteenlopende auteurs een wervend persbericht en stelde een perslijst op maat voor ze samen. Daarnaast adviseerde ik diverse auteurs bij de inzet van social media.

Contact

Heb je een vraag? Aarzel niet en stuur gerust een mail met je vraag: krijns [apestaart] boezzt.nl

 

© 2012-2020