Zo komt je boek er wel

Boezzt boekcoaching. Zo komt je businessboek er wel!

Straks…

… heb je jouw boek in handen en zie je jouw naam op de omslag

… overhandig je je boek aan een potentiële klant

… heb je een auteurspagina op managementboek.nl

… krijgt je boek recensies op bol.com en in je vakblad

… praten mensen over je boek op social media en krijg je ‘zo maar’ verzoeken om lezingen te geven.

Toekomstmuziek? Jazeker! Als je wilt kun je jouw boekenwens laten uitkomen en wordt deze werkelijkheid.

Wij begeleiden ondernemers die een boek willen schrijven en zorgen ervoor dat ook jouw boek er echt komt. Dat lukt ons dankzij ruim 20 jaar ervaring met schrijfcoaching, uitgeven en marketing.

Schrijfcoaching en uitgeefadvies van Boezzt

Onze begeleiding varieert per auteur. Soms helpen we bij een deel van het traject en soms nemen we het hele traject van idee tot gedrukt boek voor onze rekening. Onze expertise en ondersteuning is onder te verdelen in 4 gebieden:

 1. Het bedenken van een goed boekconcept
  Een goed boekconcept is in onze ogen een boek dat de doelstellingen en marketing van je bedrijf ondersteunt, dat de lezer kwaliteit biedt, dat prettig leesbaar is en waar bovenal een markt voor is. We bieden je hulp bij het maken van een boekconcept.
 2. Schrijfcoaching
  Voor een ondernemer is het vaak een uitdaging om gedurende een langere periode tijd vrij te maken voor het schrijven en om een leesbare en gestructureerde tekst te schrijven. Daarom staat een ervaren redacteur je bij, met deskundig advies, opbouwende feedback en soms die stok achter de deur.
 3. Het realiseren van een uitgeefdeal
  Je boek onderbrengen bij een erkende uitgever biedt een aantal voordelen ten opzichte van uitgeven in eigen beheer. Het omgekeerde is ook het geval. Veel hangt af van de inhoud van je boek en je doelstellingen. We helpen je om een goede keus te maken uit deze opties. Kies je voor een uitgever, dan bieden we je ons netwerk en ondersteuning aan om een uitgever te vinden. Of je doet het zelf en volgt eerst onze Training Uitgever vinden.Let wel: het is niet voor elk boek weggelegd om een uitgever te vinden. Maar we hebben in 2014 al meerdere auteurs ondergebracht bij een uitgever.
 4. Boekmarketing
  Geen boek kan zonder marketing. Daarom helpen we je graag met de marketing van je boek en met jouw positionering als expert. Het liefst starten we al in de conceptfase, maar ook op een later moment kunnen we op dit vlak veel voor je betekenen. We kunnen je allerlei werk uit handen nemen, maar je kunt ook veel zelf doen. Veel boekpromotietips vind je in ons blog.

  Voorbeelden van boeken van ‘onze’ auteurs

boekomslagen boezzt klanten

 

 

© 2012-2019